Expo-Angerlo van 21 april tot en met 19 mei 2019

Zondag 21 April is de opening van de expositie Kunst-Fotografie in de Galliskerk in Angerlo. Van 21 april tot en 19 mei, elke zondag van 13.00 tot 16.00 uur.
De expositie is georganiseerd door Expo- Angerlo. Mede-exposanten: Aad van den Bosch en Ineke van Middelkoop. 
Mijn werk bestaat voornamelijk uit nieuwe 3d fotoglasblokken en 3d staande fotolijsten. Ook buiten zal er werk van mij te zien zijn.  

De opening officiële opening is op 21 april om 14.00 uur. Het is geweldig te kunnen vertellen dat Marble Music de expositie opent. 
Esther Pelgrom: zang en dwarsfluit en bassist Michel Pelgrom vormen samen Marble Music. Jullie zijn van harte welkom om dit mee te maken!

Expo – Angerlo: Marijke Schellekens is beeldend fotokunstenaar en woont en werkt in de binnenstad van Doesburg. Zij maakt ruimtelijk werk en installaties voor binnen en buiten. De foto’s die Marijke maakt zijn de basis voor haar werk. De fotocollages worden meestal transparant gedrukt op (plexi)glas of tussen twee glasplaten geplaatst. Zeker bij het ruimtelijk werk of de installaties voor buiten vragen mensen zich verwonderd af wat ze zien. Door de transparantie zijn de glaspanelen niet alleen aan twee kanten – in spiegelbeeld –  te bekijken, ook de omgeving wordt opgenomen in wat je ziet. Tijdens de expositie zal Marijke naast verschillend beeldend werk, haar laatste 3d foto-glasblokken exposeren in het thema Gevonden Geluk. Marijke exposeert regelmatig in de buitenruimte; ook tijdens deze expositie zal werk van haar buiten te zien zijn. Meer informatie is te vinden op haar website, www.personare.nl