OPEN HUIS / ATELIER zondag 6 september 2020 van 12.00 tot 17.00 uur

ZONDAG 6 SEPTEMBER 2020
VAN 12.00 TOT 17.00 UUR

Verschillende kunstwandelroutes gingen dit jaar niet door vanwege Corona. Dat was een grote teleurstelling voor veel kunstenaars. Velen waren hard aan het werk om hun kunstwerken hiervoor af te krijgen.
Ik ben blij dat Natura Inspiratus in Plantentuin Meise – de grootste botanische tuin van Europa, wél door ging. De expositie is nog te zien en te beleven tot en met 27 september. Wil je daar nog naar toe, dan kun je hier op mijn website kortingskaarten voor de entree vinden.

Dat er veel energie is verzameld en mensen vol ideeën zitten merk ik aan de vragen die binnen komen om mee te doen of een voorstel in te dienen voor kunst (routes) buiten en binnen. Hier word ik heel blij van!
Het is ook fijn om te merken dat er mensen zijn die mijn werk graag willen zien en kopen. Om iedereen de gelegenheid te geven heb ik zondag 6 september Open Huis / Atelier.
Te zien zullen zijn 3 d fotoglasblokken met het thema Gevonden Geluk en Overbruggen . Daarnaast hoop ik komende zondag nieuwe glasblokken klaar te hebben.

Daarnaast zullen ook andere foto-glas kunstwerken te zien en te koop zijn.
Open Huis / Atelier  Zondag 6 september van 12.00 tot 17.00 uur
Kloostersteeg 4   Doesburg    0651082274
www.personare.nl